Over Adephar


Adephar bvba is een jong Belgisch bedrijf, opgericht in juli 2017 door Ilse Deplancke.

 

"Toen ik Adephar oprichtte, was het voor mij heel belangrijk om producten te vinden met een klinisch bewezen doeltreffendheid, waar ik 200% achter sta en zelf heel tevreden over ben.  Ik ben op zoek gegaan naar producten die de tekenen van huidveroudering verminderen, zonder inspuitingen of andere medische ingrepen en ik heb die gevonden!"

 

Adephar verdeelt deze unieke en doeltreffende anti-aging oplossingen via de apotheek.

Onze aanpak


Focus

 

Bewuste keuze voor een beperkt gamma zodoende voldoende focus te kunnen geven aan het product en ondersteuning aan de apothekers, artsen en patiënten.

 

Uniqueness

 

Selectie van wetenschappelijk onderbouwde en unieke, gepatenteerde producten, gespecialiseerd in het domein van anti-aging. Niet de zoveelste dagcrèmes, of voedingssupplementen die overal te vinden zijn, maar een beperkt aantal referenties met een unieke formulatie en een klinisch bewezen doeltreffendheid.

 

Customer satisfaction

 

Verdeling van deze unieke producten via de apotheek. Omdat we ervan overtuigd zijn dat de apotheker een belangrijke meerwaarde betekent in het advies van deze producten aan de patiënt.

 

Het gamma wordt door ons ook voorgesteld aan artsen en specialisten.

 

Consumenten : we kunnen er niet omheen, de patiënt gaat zelf ook op zoek naar online informatie of hulp voor zijn probleem. Daarom zullen we onze producten ook op de relevante online kanalen aanbevelen maar zonder online particuliere verkoop. Deze is voorbehouden voor de apotheek.

Team


Ilse Deplancke

Pharmacist - Owner

Ilse.deplancke@adephar.be

0478 28 68 20

 

Anne-Christine Lefèvre

Account manager

Ac.lefevre@adephar.be

0470 70 09 78

 

Veerle Van Dyck

District manager

Veerle.van.dyck@adephar.be

0477 70 34 42

 

Nathalie De Vuyst

Account manager

Nathalie.de.vuyst@adephar.be

0496 72 41 14