Over Adephar


Adephar bvba is een jong Belgisch bedrijf, opgericht in juli 2017 door apotheker Ilse Deplancke.

 

"Toen ik Adephar oprichtte, was het voor mij heel belangrijk om producten te vinden met een klinisch bewezen doeltreffendheid, waar ik 200% achter sta en zelf heel tevreden over ben.  Ik ben op zoek gegaan naar producten die de tekenen van huidveroudering verminderen en je huid doen stralen zonder drastische medische ingrepen en ik heb die gevonden!"

 

Adephar verdeelt deze unieke en doeltreffende anti-aging oplossingen via de apotheek.

 

Anti-aging is niet alleen omtrent 'beauty', ook gewrichtsklachten duiken meer op met ouder worden of bij intensief sporten. Met BioSil On Your Game zorgen we voor gewrichten in topconditie!

Lees meer hier

Onze aanpak


Focus

 

Bewuste keuze voor een beperkt gamma zodoende voldoende focus te kunnen geven aan het product en ondersteuning aan de apothekers, artsen en patiënten.

 

Uniqueness

 

Weloverwogen selectie van wetenschappelijk onderbouwde en unieke, gepatenteerde producten, gespecialiseerd in het domein van anti-aging. Niet de zoveelste dagcrèmes, of voedingssupplementen die overal te vinden zijn, maar een beperkt aantal referenties met een unieke formulatie en een klinisch bewezen doeltreffendheid!

 

Customer satisfaction

 

Verdeling van deze unieke producten via de apotheek. Omdat we ervan overtuigd zijn dat de apotheker een belangrijke meerwaarde betekent in het advies van deze producten aan de patiënt.

BioSil On Your Game wordt ook verdeeld via gespecialiseerde sportcentra. 

 

Het gamma wordt door ons ook voorgesteld aan artsen en specialisten. 

 

Verkooppunten vindt u hier

 

Consumenten : Via verschillende kanalen, zoals o.a. social media, events en beurzen, website en informatieve brochures, informeren we de consument uitgebreid over BioSil & Wiotech. 

Team


Ilse Deplancke

Pharmacist - Owner

Ilse.deplancke@adephar.be

0478 28 68 20

 

SILKE VANLOOFSVELT

Marketing Assistant

Silke.Vanloofsvelt@adephar.be

0470 70 09 78

 

Veerle Van Dyck

District manager

Veerle.van.dyck@adephar.be

0477 70 34 42

 

Nathalie De Vuyst

Account manager

Nathalie.de.vuyst@adephar.be

0496 72 41 14