Adephar Ionic Hairbrush

 

Ontwart & verzorgt

Geeft volume & glans

Minder uitdroging

Adephar Haarborstel Ionisch POCKET 


Als verdeler van o.a. BioSil, een zeer doeltreffend, kwalitatief voedingssupplement voor huid, haren & nagels, kregen we vaak de vraag naar een kwalitatieve professionele haarborstel, die zowel de haren verzorgt als ontwart.


We zijn meteen op zoek gegaan en hebben uiteindelijk, bij een Belgisch bedrijf, een eigen Adephar borstel laten ontwikkelen die 100% voldoet aan onze wensen en hoge kwaliteitseisen.

 

Nu is er ook het POCKET model, ideaal voor de schooltas, handtas en voor onderweg!

Kenmerken 'Adephar Ionic Hairbrush' 


Toermalijn Ionen technologie

 

Het gebruikte materiaal is Toermalijn. Dit is een edelsteen die een ionenmantel rond de borstel creëert waardoor de elektrostatische lading op de haren geneutraliseerd wordt. De cuticula van elk haar wordt gesloten wat uitdroging van het haar vermijdt.
Het resultaat is gezond, glanzend haar en een makkelijkere styling.

 

100% zuiver everzwijnhaar

 

Everzwijnhaar is een natuurlijk product dat al jaren gebruikt wordt in hoogkwalitatieve professionele haarborstels. Het 100% puur everzwijnhaar dat wij gebruiken in onze borstels, gaat de haren gladstrijken en geeft glans en volume.

 

Antistatisch &
geïoniseerd nylon

 

De gebruikte nylonharen zijn ook geïoniseerd waardoor de statische lading geneutraliseerd wordt en de haren tegen uitdroging beschermd worden. De nylonharen ontwarren en verzorgen de haren en stimuleren in alle zachtheid de hoofdhuid.

 

Ergonomisch en
lichtgewicht design

 

Deze borstels zijn zeer licht en liggen goed in de hand. Daarom zijn deze ook zeer geschikt om te gebruiken tijdens het brushen & stylen. Dankzij de Ionen technologie drogen de haren ook niet uit wanneer in contact met warmtebronnen.

   

  Adephar Ionic Hairbrush


  Verkrijgbaar in de apotheek

  Voor meer info, contacteer ons op info@adephar.be

   

   

  CNK 3833-563

  Model Large

  Publieksprijs : € 34,95

   

   

  CNK 4148-359

  Pocket model

  Publieksprijs : € 13,95