WANNEER MAGNESIUM
ALLEEN NIET VOLSTAAT

Spierkrampen, een veelvoorkomend probleem


MyoSil is aanbevolen wanneer magnesium alleen niet volstaat


Heel wat mensen - sporters, oudere personen, zwangere vrouwen - hebben last van spierkrampen.  Spierkrampen nemen toe met de leeftijd en meer dan 2 op 3 personen ouder dan 50 jaar heeft er regelmatig last van.

Magnesiumpreparaten behoren tot één van de meest populaire behandelingen maar deze zijn soms niet altijd succesvol of verliezen hun doeltreffendheid na verloop van tijd als gevolg van magnesiumresistentie. 

 

MyoSil is een unieke formulering van choline-gestabiliseerd orthosiliciumzuur met organische zouten van magnesium. 

 

Uit een case studie waarbij MyoSil gegeven werd aan patiënten met spierkrampen, is gebleken dat er na reeds 1 week een significante vermindering was van het aantal spierkrampen in vergelijking met een monotherapie magnesium. 

 

DEZE PRODUCTINFORMATIE IS ENKEL BESTEMD VOOR GEZONDHEIDSPROFESSIONALS 

gebruiksaanwijzing 

 

Startdosis : 2 zakjes per dag (1 à 2 weken)
Onderhoudsdosis : 1 zakje per dag.

 

Doe de inhoud van een zakje in een glas. Voeg hierbij 150ml water. Goed roeren alvorens op te drinken. (sinaasappel smaak)

 

Gebruik van alcohol en antacida kan de werking verminderen, waardoor de onderhoudsdosis van 1 naar 2 zakjes per dag dient te worden verhoogd.

 

MyoSil™ kan veilig gebruikt worden in geval van zwangerschap en borstvoeding. MyoSil™ is tegenaangewezen in geval van nierinsufficiëntie en nierdialyse.

ingrediënten 

 

Magnesiumgluconaat, organisch suiker, magnesiumzouten van citroenzuur, magnesiummalaat, antioxidant: ascorbinezuur, choline-gestabiliseerd orthosiliciumzuur (merknaam ch-OSA®), smaakversterker: natriumchloride, aroma: sinaasappel, zoetstof: steviolglycosiden, antiklontermiddel: calciumfosfaat.
2 zakjes bevatten 400mg Magnesium (106% RI* )  – 10 mg silicium (onder de vorm van choline-gestabiliseerd orthosiliciumzuur) – 200 mg choline (onder de vorm van choline-gestabiliseerd orthosiliciumzuur) (* RI = Referentie Inname)

 

Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. De dagelijkse aanbevolen dosis niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. 

MyoSil


Verkrijgbaar in de apotheek

Voor meer info, contacteer ons op info@adephar.be

 

 

CNK 4156-758

14 zakjes

Publieksprijs : € 19,99

 

 

CNK 4156-741

30 zakjes

Publieksprijs : € 39,99