Gewrichten in
topconditie dankzij

Frederik Van Lierde - Triathlon World Champion

  Powered by  BioSil® On Your GameTM

Biosil ON YOUR GAME, 
wetenschappelijke doorbraak voor
pezen - ligamenten - kraakbeen - botten!


Een hoogwaardig wetenschappelijk voedingssupplement
Voor de gewrichten!

 

Tijdens een fysieke activiteit, zoals bij sporten, zet de  spiermassa de gewrichten zwaar onder druk. De kracht van BioSil ON YOUR GAME verschaft de collageenrijke weefsels in en rond het gewricht - kraakbeen, botten, ligamenten en pezen - de extra steun die ze nodig hebben.

 

BioSil ON YOUR GAME werd wetenschappelijk geformuleerd om personen die actief sporten bij te staan maar ook bij niet-sporters, de gewrichtsklachten sterk te verminderen. 

 

Het bewezen effect van Biosil ON YOUR GAME


Wat is een gewricht?

 

Gewrichten zijn de plaatsen waar de botten elkaar kruisen. Gewrichten controleren elke beweging die gemaakt wordt, van gewichtheffen tot het bewegen van de kleine teen. Een gewricht moet zowel sterk als flexibel zijn om correct te kunnen functioneren en geen pijn te ervaren. Maar een gewricht is niet simpelweg 1 component. Het is een team van vier hoofdcomponenten die afhankelijk zijn van en samenwerken met elkaar: gewrichtskraakbeen, pezen, ligamenten en spieren. De ketting is maar zo sterk als zijn zwakste schakel!

 

Collageen is de belangrijkste component van gewrichtskraakbeen, pezen en ligamenten. Het is geen verrassing dat trainers en artsen van professionele sportteams heel veel aandacht besteden aan de gezondheid van deze component, zowel bij preventie als bij revalidatie.

  Werking van BioSil ON YOUR GAME


  Het eerste product dat de oorzaak van gewrichtsproblemen aanpakt en niet enkel de symptomen probeert te maskeren.  Dit dankzij een uniek gepatenteerd complex van choline-gestabiliseerd orthosiliciumzuur (ch-OSA) en vitamine C dat zorgt voor:

   

  1. Verhoogde productie van collageen en bescherming tegen afbraak
  Collageen is de hoofdcomponent van kraakbeen – pezen - ligamenten (tot 90%) + botten (tot 30%) en is uiterst belangrijk voor het goed functioneren van alle onderdelen van het gewricht.  Biosil ON YOUR GAME stimuleert de lichaamscellen tot verhoogde productie van collageen en beschermt het bestaand en nieuw opgebouwd collageen van verdere afbraak. 

   

  2. Vermindering van kraakbeendegeneratie
  Verminderde mobiliteit en gewrichtspijn start wanneer kraakbeen afbreekt en de botten tegen elkaar beginnen schuren. Kraakbeenfragmenten veroorzaken ook ongemak en stijfheid van het gewricht. Biosil ON YOUR GAME vermindert deze afbraak en verbetert de algemene conditie van gewrichtskraakbeen.

   Klinisch bewezen effecten

   in een dubbelblind, placebo-gecontroleerde studie na 12 weken bij mannen met kniearthrose.  (WOMAC*)

     • Vermindering van pijn met 48% *
     • Vermindering van stijfheid met 48% *
     • Verbetering van de mobiliteit met 41% *

     WOMAC grafiek

     • Afname van de markers van kraakbeendegeneratie

     Grafiek kraakbeendegeneratie

     • 2% verhoogde botdensiteit na 1 jaar

     * WOMAC is de meest gebruikte, gevalideerde vragenlijst in arthrose onderzoek. Het wordt beschouwd als de gouden standaard om de gezondheid van het gewricht te evalueren.

      

     * Geusens P, Pavelka K, Rovensky J, Vanhoof J, Demeester N, Calomme M, Vanden Berghe D (2017). A 12-week randomized, double-blind, placebo-controlled multicenter study of choline-stabilized orthosilicic acid in patients with symptomatic knee osteoarthritis, BMC Musculoskeletal Disorders, 18:2 DOI 10.1186/s12891-016-1370-7

      

      

     Deze productinformatie is uitsluitend bestemd voor medische gezondheidsbeoefenaars.

      

     Enkele weetjes


     Collageen met uw eigen DNA!

      

     Biosil On Your Game zorgt ervoor dat uw lichaam zelf weer collageen gaat aanmaken!* Collageen met uw eigen DNA dus. Dit is een groot verschil met inname van collageenpoeders of -drankjes, want dit collageen is vaak afkomstig van een koe, een varken of een vis en wordt door het lichaam als voeding verteerd, zonder grote opname in het lichaam.

     Positieve nevenwerking op huid-haar-nagels

      

     Biosil On Your Game heeft naast een verhoogde collageen productie ook een verhoogde keratine en elastine productie. Dit zorgt voor dikker en sterker haar, minder rimpels en sterke nagels! Van een aangename nevenwerking gesproken!

     Choline-gestabiliseerd orthosiliciumzuur

      

     De formule van Biosil On Your Game is een uniek gepatenteerd complex. De choline in de formule zorgt voor een betere opname van het product, waardoor slechts een lage dosis nodig is, zorgt voor een beschermende rol van het bestaande en nieuw collageen en heeft daarenboven ook ontstekingswerende eigenschappen.

     Veilige formule

      

     Biosil On Your Game is natuurlijk geformuleerd zonder artificiële bewaarmiddelen, smaken of kleurstoffen. Is glutenvrij, dopingvrij en is geschikt voor veganisten en vegetariërs. Het is geen enkel probleem om het product dagelijks te nemen gedurende lange periode of in combinatie met andere supplementen of geneesmiddelen.

     Waar te koop? 


     Verkrijgbaar in de apotheek of gespecialiseerde sportcentra
     Vind hier alle verkooppunten
     of via de webshop www.biosilonyourgame.eu

     100% veilig & klinisch bewezen doeltreffend voor pezen - ligamenten - kraakbeen - botten!

     Natuurlijk geformuleerd zonder artificiële bewaarmiddelen, smaken of kleurstoffen. Glutenvrij en dopingvrij.

     1DX20047-bewerkt-web

     Aanbevolen door triatlon wereldkampioen Frederik Van Lierde

      

     60 caps

      

     2 x 1 capsule / dag

     CNK 3733-946

      

     Publieksprijs: € 37,95

      

      

     180 caps

      

     2 x 1 capsule / dag

     CNK 3757-176

      

     Publieksprijs: € 98,95