SKIN REJUVENATION     
SKIN REPAIR 

Wiotech cosmeceuticals, onmisbaar in uw dagelijkse anti-aging routine! 


 

Wiotech is geformuleerd na jarenlang onderzoek in samenwerking met de universiteit van Granada. Eén van de hoofdingrediënten is Epidermal Growth Factor (EGF), die ooit de Nobelprijs voor geneeskunde heeft gewonnen voor zijn huidregeneratie capaciteit. De molecule EGF in Wiotech wordt verkregen door een biotechnologische techniek en is op een unieke wijze gestabiliseerd in een olie van druivenpitten. Deze stabilisatietechniek is trouwens gepatenteerd en heeft in februari 2018 nog een Award gewonnen voor  Innovatieve Gezondheidszorg.

De formules bevatten uiterst zorgvuldig geselecteerde en wetenschappelijke onderbouwde ingrediënten die een actieve werking op de huid hebben. Dit kan gaan van anti-aging effect tot verbetering van diverse huidaandoeningen. (Voor/Na foto hiernaast is een 3 maand behandeling van hyperpigmentatie)

Wiotech wordt aanbevolen door dermatologen en apothekers. 

De doeltreffende anti-aging
ingrediënten in Wiotech cosmeticeuticals


Epidermal Growth Factor (EGF)

 

Dit is een proteïne met 53 aminozuren, van nature aanwezig in ons lichaam (o.a. in de huid, speeksel, bloedplasma) en waarbij het gehalte daalt met de jaren.  


EGF is dé ontdekking (winnaar Nobelprijs Geneeskunde) in anti-aging behandelingen (rimpels, ouderdomsvlekken, huidverslapping,…) alsook voor huidherstel (littekens, wondheling, huidstriemen).

  Werking Epidermal Growth Factor

   

  EGF bindt op de EGF-receptor aanwezig in de dermis en epidermis. Hierdoor wordt de enzyme tyrosinekinase geactiveerd waardoor een cascade van biochemische reacties in gang treedt. Dit zorgt voor 3 belangrijke effecten op de huid:

   

  1. Keratinocyten proliferatie in de epidermis waardoor versnelde vernieuwing van de opperhuidcellen.
    
  2. Stimulatie van de fibroblasten in de dermis  waardoor verhoogde productie van lichaamseigen collageen, elastine en hyaluronzuur.
    
  3. Verbeterde doorbloeding van de huid waardoor een mooie 'skinglow' en teint

  Hyaluronzuur 

   

  Dit is een polysaccharide van nature aanwezig in de huid, die grote hoeveelheden water kan binden en zo zorgt voor de hydratatie en de elasticiteit van de huid en rimpelopvullend werkt. 

  Behandeling met hyaluronzuur zorgt ervoor dat de huid weer voller, strakker en stralender wordt en rimpels minder zichtbaar.

  ANDERE INGREDIËNTEN

   

  Naast de basiscomponenten EGF en Hyaluronzuur, bevatten de Wiotech producten ook :

  De producten bevatten geen parabenen en geen parfum

  (* behalve in Revital serum)

  Wiotech® Anti-Aging Gamma


  Verkrijgbaar in de apotheek

  Wiotech Triple Action Peeling

  Skin Renewal Exfoliation

   

  CNK 3962-826

  Publieksprijs: 58,00 €

  Wiotech Repair Cream

  Ultra-calming, nutritive cream for sensitive skin

   

  CNK 4108-759

  Publieksprijs: 64,85 €

  Wiotech Intensive anti-wrinkle cream

  Anti-aging & Skin regeneration - All Skin types

   

  CNK 3662-798

  Publieksprijs: 64,85 €

  Wiotech Revital Antioxidant serum

  Anti-aging, anti-oxidant, radiance booster

   

  CNK 4167-870

  Publieksprijs: 64,85 €

  Wiotech Intensive Pigment Whitening serum

  Multi-action corrector for hyperpigmentation

   

  CNK 4167-862

  Publieksprijs: 69,85 €

  Wiotech Anti-wrinkle E-Mix Roll-on

  Anti-wrinkle booster - all skin types

   

  CNK 3662-822

  Publieksprijs: 64,85 €

  Wiotech Eye contour

  Wrinkles - Eye Bags - Dark Circles

   

  CNK 3662-814

  Publieksprijs: 64,85 €

   

  Alle Wiotech producten mogen zowel overdag als 's nachts gebruikt worden en in combinatie met elkaar.
  Door de hoge concentratie aan actieve bestanddelen, volstaat een kleine hoeveelheid voor een optimaal resultaat! 

  Geschikt voor zowel vrouwen als mannen. 

   

  Productadvies


  ADEPHAR wiotech products 2021

  Algemene Huidverjonging – Huidregeneratie

   

  Booster lokaal: Wiotech E-mix Roll on aanbrengen op de rimpels en fijne lijntjes op voorhoofd, kraaienpootjes en mondcontour: 2 x/ dag bij droge huid – 1 x ’s avonds bij vettere huid.

   

  Oogzone: Wiotech Eye Contour cream: op de huid direct onder de ogen, doeltreffend bij rimpels, wallen en donkere kringen

   

  Gezicht / Decolleté dag – en nachtcrème: Wiotech Intensive Anti-wrinkle cream of Wiotech Repair cream bij rosacea, (acne)gevoelige, geïrriteerde of zeer droge huid. Deze 2 crèmes kunnen bij normale huidtypes ook afgewisseld worden, waarbij de Repair crème ’s avonds gebruikt wordt voor extra herstel en de Anti-Wrinkle cream ’s morgens.

   

  Anti-oxidant (’s morgens): Wiotech Revital Antiox serum als bescherming tegen vrije radicalen, maar ook als vitaminebooster. Dit serum werkt ook hydraterend en geeft een mooie ‘skinglow’ gedurende de dag. Je kan ook 1 pompje serum mengen in je crème ipv rechtstreeks aan te brengen.

   

  Exfoliatie: Doe minstens 1 à 2 maal per week ‘s avonds een peeling met Wiotech Triple Action peeling. Deze peeling op basis van de fruitzuren AHA en BHA, abrikozenpit poeder en ureum, zorgt voor een huidvernieuwing alsook een betere opname van de producten in de huid.

   Rosacea – Acnegevoelige huid – Zeer droge vale huid - Beschadigde huid

    

   Dezelfde routine zoals hierboven beschreven.

    

   Gebruik als dag- en nachtcrème de Wiotech Repair Cream. Deze bevat naast EGF en Hyaluronzuur ook extra huidherstellende ingrediënten zoals calendula extract, allantoine, panthenol en aloë barbadensis. Zinkgluconaat is de regelaar van de talgproductie en maakt deze crème ook uiterst geschikt als dagelijkse verzorging van acnegevoelige huid.

    

   Wiotech Triple action peeling wordt enkel aanbevolen bij acne en ook littekens, diepe poriën maar niet bij geïrriteerde en  beschadigde huid.

   Hyperpigmentatie – Melasma – Zonneschade – Donkere vlekken

    

   Dezelfde routine zoals hierboven beschreven.

    

   Aangevuld ’s avonds met Wiotech Intensive Pigment Whitening serum met depigmenterende ingrediënten zoals Glycolzuur, Melkzuur, Tranexamine zuur, Zoethoutwortelextract en EGF en huidregenererende ingrediënten zoals Retinol, Vitamine E, Ureum, Fytine zuur en Vitis Vinifera.

   Extra tips

    

   • Dankzij de hoge concentratie aan actieve bestanddelen, volstaat een kleine hoeveelheid crème/serum voor een optimaal effect.
   • Bij gebruik van meerdere Wiotech producten, laat je ongeveer 1 minuutje tussen het aanbrengen van 2 producten. Behalve bij de E-mix roll on, breng je meteen fase 2 aan na fase 1.
   • Combineer Wiotech met BioSil Advanced Collagen Generator. Een natuurlijk ‘collageen-boost’ supplement dat van binnenuit de huid regenereert.                                 
   • Beide gamma’s zijn geschikt voor zowel vrouwen als mannen. Verkrijgbaar in de apotheek.

   Wetenschappelijke studies

   De beschikbare studies en research over Epidermal Growth Factor zijn te talrijk om allemaal op de website weer te geven. Alle info kan opgevraagd worden via info@adephar.be