Anti-wrinkle E-Mix Roll-on


Anti-rimpel booster

 

Is een uniek anti-aging product voor een doeltreffende lokale behandeling van diepe rimpels en expressielijntjes, zoals op het voorhoofd, de oog- of mondcontour. Ook littekens en ouderdomsvlekken vervagen.

 

Dit uniek product bestaat uit 2 fases verpakt in een handige roll on:


Fase 1 bevat een olie (vitis vinifera seed oil) met hoge concentratie aan EGF (Epidermal Growth Factor) en Anti-oxidanten (zoals Vitamine E).


Fase 2 bevat een hoge concentratie aan hyaluronzuur.
De unieke combinatie van deze 2 fasen dringt in de diepere lagen van de huid en zorgt voor een intense rehydratatie en regeneratie.

Een klinisch bewezen vermindering van rimpels en huidoneffenheden is zichtbaar op korte termijn.

 

Gebruik : 2 maal per dag aanbrengen op de te behandelen huidzones. Start met Roll on 1 EGF. Schudden voor gebruik en de flacon ondersteboven draaien zodat het product in de rolmetaalbal kan impregneren. Breng het product met cirkelbewegingen aan op de te behandelen zone. Doe daarna hetzelfde met Roll on 2 Hyaluronic. Let op dat deze heel krachtig geschud wordt voor gebruik, gezien dit minder vloeibaar is door de hoge concentratie aan hyaluronzuur. Breng het product 2 HA, via de roll on aan op de plaatsen waar je reeds 1 EGF hebt aangebracht. Een licht wit mengsel wordt gevormd. Masseer dit verder in de huid via zachte cirkelmassage met de vingers. U moet telkens evenveel van 2HA als 1EGF aanbrengen, let erop dat de inhoud in beide flesjes na elke toediening even hoog is.  

 

Extra Advies:

  • Naast de lokale behandeling met de E-mix Roll on, kan de Anti-Wrinkle cream gebruikt worden als basis dag en nachtcrème bovenop de roll on. 
  • Bij verslapte huid - diepe poriën is het aanbevolen om de Lifting Serum 1 à 2 maal per dag onder de basis anti-rimpel crème aan te brengen. Deze geeft de huid meteen een strakker, liftend gevoel dankzij botox-like peptiden.
  • Bij wallen - donkere kringen - vermoeide blik : kan de Eye Contour crème, 1 à 2 maal per dag gebruikt worden. Deze werkt ontzwellend en verbetert de circulatie. 

Laat ongeveer 1 minuut de tijd tussen het aanbrengen van 2 producten. Behalve bij de E-Mix Roll on, moet fase 2 onmiddellijk na fase 1 aangebracht worden. 

 

 

Verkrijgbaar in de apotheek.

 

 

Inhoud: 5ml + 5ml

CNK: 3662-822

Publieksprijs: 64,85 €

Gerelateerde producten