Intensive anti-wrinkle cream


Rimpels – Huidoneffenheden – Pigmentatie

 

Is een intensieve, doch niet vette dag- en nachtcrème die de tekenen van huidveroudering tegengaat. De unieke combinatie van natuurlijke ingrediënten (zoals EGF, Vitis vinifera seed oil, hyaluronzuur, cocos nucifera olie, vitamine E,… ) dringt in de diepere lagen van de huid en zorgt daar voor een regeneratie van de huid. Effecten zijn een significante vermindering van rimpels en huidoneffenheden, een intense rehydratatie en revitalisatie van de huid. Deze effecten zijn zichtbaar op korte termijn.

 

Gebruik : 's morgens en 's avonds op een gereinigde huid. Door ook geregeld uw huid te exfoliëren, kunnen de producten nog beter binnendringen.

 

Extra Advies:

  • Bij een zeer droge huid, is het aanbevolen de E-mix roll on, 1 à 2 maal per dag te gebruiken onder deze basis anti-rimpel crème. Deze E-mix is sterk voedend en behandelt lokaal de diepere rimpels (bijvoorbeeld op voorhoofd of rond de mond of bij kraaiepootjes).
  • Daarenboven is deze E-mix roll on ook zeer werkzaam op pigmentatievlekken gezien dit de meest geconcentreerde vorm van EGF is. 
  • Bij verslapte huid - diepe poriën is het aanbevolen om de Lifting Serum 1 à 2 maal per dag onder de basis anti-rimpel crème aan te brengen. Deze geeft de huid meteen een strakker, liftend gevoel dankzij botox-like peptiden.
  • Bij wallen - donkere kringen - vermoeide blik : kan de Eye Contour crème, 1 à 2 maal per dag gebruikt worden. Deze werkt ontzwellend en verbetert de circulatie. 

Laat ongeveer 1 minuut de tijd tussen het aanbrengen van 2 producten. Behalve bij de E-Mix Roll on, moet fase 2 onmiddellijk na fase 1 aangebracht worden. 

 

 

Verkrijgbaar in de apotheek.

 

Inhoud: 30ml

CNK: 3662-798

Publieksprijs: 64,85 €

Gerelateerde producten