MEN - Repairing cream


Rimpels – Huidoneffenheden – Huidirritaties na scheren

 

Is een anti-aging crème met EGF en hyaluronzuur die de tekenen van huidveroudering bij mannen tegengaat. Effecten zijn een significante vermindering van rimpels en huidoneffenheden, een intense rehydratatie en revitalisatie van de huid en dit op korte termijn.  


Daarnaast heeft deze extra milde formule dankzij ingrediënten zoals calendula extract, allantoïne, zinkgluconaat, panthenol, vitamine E en Aloe barbadensis ook een onmiddellijk kalmerend en herstellend effect op de huid na het scheren en worden roodheid, irritatie en een trekkerig huidgevoel vermeden.

 

Gebruik : 's morgens en 's avonds op een gereinigde huid, na het scheren.

 

Extra Advies:

  • Bij een zeer droge huid, is het aanbevolen de E-mix roll on, 1 à 2 maal per dag te gebruiken onder deze basis anti-rimpel crème. Deze E-mix is sterk voedend en behandelt lokaal de diepere rimpels (bijvoorbeeld op voorhoofd of rond de mond of bij kraaiepootjes).
  • Daarenboven is deze E-mix roll on ook zeer werkzaam op pigmentatievlekken gezien dit de meest geconcentreerde vorm van EGF is. 

Laat ongeveer 1 minuut de tijd tussen het aanbrengen van 2 producten. Behalve bij de E-Mix Roll on, moet fase 2 onmiddellijk na fase 1 aangebracht worden.

 

Verkrijgbaar in de apotheek.

 

Inhoud: 30ml

CNK: 3662-780

Publieksprijs: 64,85 €

Gerelateerde producten