Wiotech Anti-wrinkle E-Mix Roll-on


Anti-wrinkle booster - all skin types

 

Wiotech E-mix Roll on is een uniek anti-aging product voor een doeltreffende lokale behandeling van rimpels en expressielijntjes, zoals op het voorhoofd, de oog- of mondcontour. Deze is ook uiterst geschikt voor een rehydratatie van de (zeer) droge huid. Wiotech E-Mix Roll on bevat de hoogste concentratie aan EGF & HA uit het Wiotech gamma. 

 

Dit uniek product bestaat uit 2 fases verpakt in een handige roll on:
Fase 1 bevat een druivenpitolie (vitis vinifera seed oil) met hoge concentratie aan EGF (Epidermal Growth Factor) en Anti-oxidanten (zoals Vitamine E).

Fase 2 bevat een hoge concentratie aan hyaluronzuur.
De unieke combinatie van deze 2 fasen dringt in de diepere lagen van de huid en zorgt voor een intense rehydratatie en regeneratie.

Een klinisch bewezen vermindering van rimpels en huidoneffenheden is zichtbaar op korte termijn.

 

Gebruik : 2 maal per dag aanbrengen op de te behandelen huidzones. Start met Roll on 1 EGF. Schudden voor gebruik en de flacon ondersteboven draaien zodat het product in de rolmetaalbal kan impregneren. Breng het product met cirkelbewegingen aan op de te behandelen zone. Doe daarna hetzelfde met Roll on 2 Hyaluronic. Let op dat deze heel krachtig geschud wordt voor gebruik, gezien dit minder vloeibaar is door de hoge concentratie aan hyaluronzuur. Breng het product 2 HA, via de roll on aan op de plaatsen waar je reeds 1 EGF hebt aangebracht. Een licht wit mengsel wordt gevormd. Masseer dit verder in de huid via zachte cirkelmassage met de vingers. U moet telkens evenveel van 2HA als 1EGF aanbrengen, let erop dat de inhoud in beide flesjes na elke toediening even hoog is.  (je rolt best 2 maal zoveel met 2HA dan met 1EGF)

Breng daarboven je andere Wiotech producten aan. 

 

Geen parfum - geen parabenen - geschikt voor alle huidtypes 

 

 

Inhoud: 5ml + 5ml

CNK: 3662-822

Publieksprijs: 64,85 €

Gerelateerde producten