Wiotech Intensive anti-wrinkle cream


Anti-aging & Skin regeneration - All Skin types

 

Wiotech Intensive Antiwwrinkle cream is een intensieve, doch niet vette dag- en nachtcrème die de tekenen van huidveroudering tegengaat. De unieke combinatie van natuurlijke ingrediënten (zoals EGF, Vitis vinifera seed oil, hyaluronzuur, cocos nucifera olie, vitamine E,… ) dringt in de diepere lagen van de huid en zorgt voor een huidregeneratie door het stimuleren van lichaamseigen collageen, elastine en hyaluronzuur. De effecten zijn een significante vermindering van rimpels en huidoneffenheden, een intense rehydratatie en revitalisatie van de huid met een stralende huid als resultaat. 

 

Gebruik : 's morgens en 's avonds op een gereinigde huid. Door ook geregeld uw huid te exfoliëren met Wiotech Triple Action Peeling, kunnen de producten nog beter binnendringen.

 

Extra Advies:

  • Bij een zeer droge huid, is het aanbevolen Wiotech E-mix roll on, 1 à 2 maal per dag te gebruiken onder deze basis anti-rimpel crème. Deze E-mix is sterk voedend en behandelt lokaal de diepere rimpels (bijvoorbeeld op voorhoofd of rond de mond of bij kraaiepootjes).
  • Bekijk ook zeker de andere Wiotech producten als aanvulling op uw dagdagelijkse anti-aging routine 

Geen parfum - Geen parabenen 

 

 

 

Inhoud: 30ml

CNK: 3662-798

Publieksprijs: 64,85 €

Gerelateerde producten