Wiotech Intensive Pigment Whitening serum


Multi-action corrector for hyperpigmentation

 

Wiotech Intensive Pigment Whitening Serum is een zeer doeltreffende blekende en oplichtende formule in de strijd tegen hyperpigmentatie, melasma en donkere vlekken van diverse oorsprong. Dag na dag vervagende donkere vlekken en wordt de huid egaler en frisser. Het blekend effect is te danken aan de unieke combinatie van diverse wetenschappelijk onderbouwde en innovatieve ingrediënten die actief op verschillende mechanismen inwerken die verantwoordelijk zijn voor hyperpigmentatie. De effecten zijn zichtbaar op korte termijn. De crème bevat depigmenterende ingrediënten zoals glycolzuur, melkzuur, tranexaminezuur, zoethoutwortelextract en Epidermal Growth Factor (EGF) en huidregenererende en hydraterende ingrediënten zoals retinol, vitamine E, ureum, fytinezuur en Vitis vinifera.

 

Gebruiksaanwijzing

  • Na reiniging of peeling aanbrengen op de zones met hyperpigmentatie. 
  • Kan gebruikt worden als dagelijkse behandeling van hyperpigmentatie en donkere vlekken ofwel preventief na een esthetische behandeling om de terugkeer van pigmentatie te voorkomen.
  • Het is aanbevolen om 2 keer per week een peeling van de huid te doen met de Wiotech Triple Action Peeling om de actieve ingrediënten uit het serum nog beter in je huid te laten indringen.
  • Overdag ter bescherming een minerale zonnefilter van minstens SPF 30 gebruiken.
  • Kan perfect gecombineerd worden met de andere Wiotech producten tegen huidveroudering.

 

Inhoud: 30ml

CNK: 4167-862

Publieksprijs: 69,85 €

Gerelateerde producten