Wiotech Revital Antioxidant serum


Anti-aging, anti-oxidant, radiance booster

 

Wiotech Revital Antioxidant Serum is een unieke formule met meerdere effecten. Het is een ware 'skinbooster' die de huid revitaliseert en opnieuw doet stralen dankzij een hoog gedoseerd complex van vitaminen en mineralen met onder andere vitamine A,B,C en E. De stimulatie van collageen en elastine zorgt voor een stevigere en vollere huid. Het resultaat is een frisse, zachte huid met een egale, stralende teint. De effecten zijn zichtbaar op korte termijn. De antioxidanten in de formule beschermen de huid tegen veroudering of pigmentatie door schadelijke invloeden van buitenaf. Het Hyaluronzuur dat in de crème verwerkt zit heeft een hydraterend en opvullend antirimpeleffect.

Gebruiksaanwijzing

  •  Elke ochtend een dun laagje op een gereinigde huid aanbrengen. Daarna de Wiotech Anti-Aging Intensive Anti-Wrinkle Cream of Wiotech Repair Cream aanbrengen.
  • Je kan eventueel ook 1 pompje Wiotech Revital Antioxidant Serum als antioxidantbooster toevoegen aan je Wiotech crème.
  • 's Avonds kan je als basis onder je crème de Wiotech Anti-Aging E-Mix Roll-On gebruiken.
  • Het is aanbevolen om 1 tot 2 keer per week een peeling van je huid te doen met Wiotech Triple Action Peeling om de actieve ingrediënten van je producten nog beter in je huid te laten dringen.

 

 

Inhoud: 30ml

CNK: 4167-870

Publieksprijs: 64,85 €

Gerelateerde producten