FIT DOOR HET LEVEN DANKZIJ ZIFER ENERGY!

Zifer energy


Een compleet energiesupplement met extra ijzer


In de hedendaagse tijdsgeest is er geen tijd voor rust en ligt de druk op presteren hoog. Futloosheid en vermoeidheid zijn veel voorkomende klachten. Een compleet energiepreparaat is van groot belang om periodes van stress en verhoogde nood aan energie te overbruggen.

 

Zifer Energy is een compleet en wetenschappelijk onderbouwd energiepreparaat. Het bevat L-Carnitine en Taurine maar geen cafeïne, dat de normale energieproductie ondersteunt zonder een opgejaagd gevoel te geven. Daarnaast zorgen de aanwezigheid van Ijzer, Magnesium en de Vitamines B6-B9-B12 voor een positieve invloed op concentratie, gemoed en immuniteit.

 

Waarom is de toevoeging van ijzer een meerwaarde? Heel wat specifieke groepen heb een hogere nood aan ijzer. Denk maar aan menstruerende vrouwen, jongeren in de groeispurt, vegetariërs en veganisten, maar ook sporters, studenten en ouderen. Een korte ijzerkuur is goed voor jong en oud.

Goed opneembaar ijzer zonder bijwerkingen

 

Zifer Energy bevat een goed opneembare vorm van ijzer (ijzerbisglycinaat) met weinig tot geen bijwerkingen zoals constipatie, maagklachten, tandverkleuring,…wat klassieke ijzerpreparaten dan wel soms hebben.

 

Daarnaast zijn er geen interacties met de voeding waardoor het tijdens de maaltijd kan ingenomen worden.

Advies

 

Zifer Energy wordt geadviseerd als korte kuur van 2 tot 4 weken waarbij 1 tot 2 flesjes per dag gedronken worden in periodes van vermoeidheid, spanning en stress.

 

Zifer Energy is geschikt vanaf 12 jaar:

  • Voor een algemene energieboost
  • Tijdens stress periodes
  • Voor studenten tijdens blok en examens
  • Voor jonge vrouwen een week voor en tijdens de menstruatie
  • Voor sporters
  • Voor veganisten/vegetariërs
  • Voor ouderen

Zifer Energy


Verkrijgbaar in de apotheek

Zifer Energy

28 flesjes

 

CNK 4251-518

Publieksprijs: € 29.50

Zifer

90 softgels

 

CNK 4251-500

Publieksprijs: € 24.00

Voor meer info, contacteer ons via info@adephar.be