Wiotech wint award op 21ste Century Technology Awards 2018


Inves Biofarm, Research Institute, Biotechnologie & Farmaceutische producten heeft een breed scala van diensten gaande van R&D&I (Research-Development-Innovation) tot productie van medische hulpmiddelen en cosmetica. Streeft naar maatschappelijk verantwoord ondernemen, waarbij een hoog percentage van hun winst besteed wordt aan de ontwikkeling van weesgeneesmiddelen in de dermatologie. Op basis van hun expertise in dit domein worden formuleringen van verschillende groeifactoren op basis van biotechnologische technieken gestabiliseerd en laten ze toe de kwaliteit van leven van de groep patiënten met zeldzame ziekten te verbeteren.

 

Inves Biofarm is gevestigd in Granada en heeft R&D laboratoria, evenals een fabriek voor zeer effectieve biotechnologische cosmetica, klasse III injecteerbare medical devices en ook klasse II-topische producten. Het werkt ook samen met de Universiteit van Granada, andere universiteiten, onderzoekscentra en bedrijven, zowel nationaal als internationaal. Alle projecten die zij hebben uitgevoerd, hebben positieve evaluaties ontvangen en subsidies van officiële instanties zoals de ICEX en het IDEA Agency, vanwege hun innovatie (octrooieerbaarheid) en kwaliteit.

 

De directeur van het bedrijf, Mariano Viedma, met meer dan 10 jaar ervaring in multinationals, keerde in 2012 terug naar zijn geboorteland Granada, om een ​​persoonlijk en teamproject te realiseren gericht op onderzoek, ontwikkeling en productie van geneesmiddelen voor pathologieën en zeldzame aandoeningen.

 

Het bedrijf heeft in een korte tijd, belangrijke doelstellingen bereikt zoals een internationale patent stabilisatie van groeifactoren zoals EGF, KGF ..., producten met zeer goeie effecten op ulcers, verbetering van psoriasis en dermatitis, rimpels vermindering tot 96%. Dit onder de merknaam Wiohair en Wiotech, al in Spanje verkocht en geëxporteerd naar andere landen, waaronder Europa, zoals België, Nederland, Italië, Griekenland en belangrijke referentie markten zoals Colombia, Mexico , Brazilië, Hong Kong ...

 

Door de groei en projectie ontvangt Inves Biofarm de Siglo XXI Technology Award in de categorie Health Technology.

 

www.invesbiofarm.com
Bron 15/02/2018 - www.elsuplemento.es

 

Geplaatst op 20/02/2018

Terug naar overzicht